w Gemeente Etten-Leur - Actueel
Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Zoeken

Afvalwijzer 2016 staat op www.afval3xbeter.nl

Sinds maandag 28 december staat de nieuwe afvalwijzer online op www.afval3xbeter.nl. Net als vorig jaar bezorgen wij de afvalwijzer niet huis-aan-huis. Dit in verband met papierbesparing. Met de afvalwijzer kunt u zien wanneer welke afvalcontainer geleegd wordt. Daarnaast staat onder andere informatie over de verschillende soorten afval, de tarieven en de openingstijden van Milieustraat Vosdonk op de website.

Tien routes
Ook dit jaar is Etten-Leur verdeeld in tien routes. Op www.afval3xbeter.nl kunt u met uw postcode en huisnummer terugvinden onder welke route uw straat valt.

Afvalwijzer App
Kent u de Afvalwijzer App al? Met deze applicatie kunt u overal en altijd zien wanneer u bijvoorbeeld uw restcontainer buiten kan zetten. Het is zelfs mogelijk om hier vanuit de app een reminder voor te ontvangen! Zo herinnert de app u eraan wanneer u uw afval buiten kunt zetten. De app is gratis te downloaden voor uw smartphone. Heeft u geen smartphone, maar wilt u wel graag een reminder ontvangen? Dan kunt u uzelf aanmelden voor de reminder per mail via www.mijnafvalwijzer.nl. 


Uitgelicht

Informatienummer
0800 333 66 99
Mail uw vraag
info@afval3xbeter.nl
Mijn afval